Помоћни сајт школе  |   Посетите нас на Фејсбуку  |   Блогови професора

Основна школа Миливоје Боровић
Знање за цео живот!

Тренутно сте овде:

Eкскурзија виших разреда

ИЗЛЕТИ И ЕКСКУРЗИЈЕ - 13.06.2012.

Екскурзија је реализована на релацији Шљивовица-Мачкат-Хопово-Нови Сад-Петроварадин-Сремски Карловци-Земун-Београд-Авала-Чачак-Ужице-Мачкат-Шљивовица. 

 

Изабрана агенција била је „Амиго Травел“ а превозник „Гага Турс“. 

 

У оквиру поменуте релације ученицу су обишли све планиране садржаје, екскурзија је у потпуности испунила све постављене васпитно-образовне и друге циљеве. На екскурзији је било 76 ученика, 6 одељенских старешина, туристички водич, лекар и возач аутобуса. 

 

По повратку са екскурзије после разговора и спроведених консултација на Наставничком већу одељењске старешине имају да изјаве следеће: 

1. Екскурзија је у потпуности успела; сви циљеви су испуњени, понашање ученика било је скоро беспрекорно, без и најмањег инцидента, сви ученици безбедно су враћени својим кућама, време је било идеално. 

2. Агенција је испоштовала све договорено по уговору; туристички водич и лекар били су на висини задатка, смештај и храна у хотелу више него добри, дискотека одлична. Ученици су обишли све планиране садржаје и били су јако пажљиви и дисциплиновани на тим локацијама. На неколико локација ученици наше школе су јавно похваљени од стране кустоса или хотелског особља због високог нивоа дисциплине. У хотелу није било причињене штете по собама нити нечег другог што је било уништено. У центру Новог Сада кад им је дато слободно време ученици су се понашали примерно и били на време на зборном месту за полазак у хотел. 

3. Превозник је испоштовао све стандарде; аутобус је био комфоран и технички исправан, полазак је био на време из Шљивовице у 7 сати ујутру. Возач аутобуса био је такође на висини задатка нимало не угрозивши ни једним поступком безбедност учесника екскурзије. Нигде се није каснило, све је обављано на време, по плану. На основу свега наведеног одељенске старешине препоручују директору школе да са садржином овог извештаја упозна Савет родитеља наше школе и препоручи у границама својих могућности и надлежности агенцију „Амиго Травел“ и превозника „Гага Турс“ и убудуће када је у питању реализација екскурзија од стране школе „Миливоје Боровић“.

 

Одељенске старешине V, VI и VII разреда из Мачката и Шљивовице: Иван Радомировић, Срећко Тодосијевић, Љубица Пантовић, Милица Шукиловић, Марија Спасенић и Станојка Ђукић.Новости