Помоћни сајт школе  |   Посетите нас на Фејсбуку  |   Блогови професора

Основна школа Миливоје Боровић
Знање за цео живот!

Тренутно сте овде:

“МЛАДИ СА МИСИЈОМ” ДАРОВАЛИ ПАКЕТИЋИМА УЧЕНИКЕ НАШЕ ШКОЛЕ

ПРИЈАТЕЉИ ШКОЛЕ И ДОНАТОРИ - 23.12.2015.


YWАМ-МSМ “Млади Са Мисијом Ужице” је интернационална, волонтерска, невладина, независна, неполитичка и непрофитна организација. Ова организација је током месеца децембра ученицима првог и другог разреда наше матичне школе и свих издвојених одељења даровале пакетиће (школске ранчеве). Пакетиће пу поделили и деци у предшколским групама вртића у Мачкату, Кривој Реци и Шљивовици. Овим поклонима деца су се јако обрадовала. Ранчеви су били препуни играчака и школског прибора и разних необичних ситница.


 

 

 

“Млади Са Мисијом Ужице” је интернационална, волонтерска, невладина, независна, неполитичка и непрофитна организација основана да допринесе развоју локалне заједнице са фокусом на младе људе и на промовисању хришћанских вредности.
 

 

Тренутно организација Млади са мисијом постоји у више од 1000 локација у преко 150 земља широм света, са волонтерима и особљем од скоро 20,000 људи. Сви волонтери се самофинансирају а подршка за пројекте овим младим људима долази од владе, интернационалних организација, социјалних организација, цркава и појединаца. У Ужицу су радили различите активности као што су креативне радионице, дељење школских ранаца за ученике, организовање часова енглеског језика и неколико социјалних активности. Њихова жеља је да наставе са овим активностима и да то још прошире у годинама које долазе.

Новости