Помоћни сајт школе  |   Посетите нас на Фејсбуку  |   Блогови професора

Основна школа Миливоје Боровић
Знање за цео живот!

Тренутно сте овде:

Савиндан, школска слава

РАДОВИ УЧЕНИКА - 05.02.2015.

Основна школа „Миливоје Боровић“ је ове године прославила школску славу Савиндан организовањем приредби у матичној школи у Мачкату и издвојеним одељењима у Шљивовици, Кривој Реци и на Горњој Шљивовици. 


Поводом школске славе Тим за културну и јавну делатност школе којим руководи учитељица Весна Смиљанић је расписао ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС.


Литерарне радове ученика оцењивао је жири у саставу: Станојка Ђукић, професорка српског језика и књижевности и Весна Ивановић, библитекарка школе.


Награђена су три најбоља рада у категорији млађих и старијих разреда, а награде је обезбедила школа.

 

У категорији млађих разреда награђени су:

1. ВЕЉКО СТАНИЋ

2. АНТОНИНА ЂОРЂЕВИЋ

3. САРА СТОЈАНОВИЋ


У категорији старијих разреда награђени су:

1. ДРАГАНА СТАНИЋ

2. АНДРИЈАНА ТАНОВИЋ

3. КРИСТИНА СТАНИЋРад ВЕЉКА СТАНИЋА, I место у категорији млађих разредаРад АНТОНИНЕ ЂОРЂЕВИЋ, II место у категорији млађих разредаРад САРЕ СТОЈАНОВИЋ, III место у категорији млађих разредаРад ДРАГАНЕ СТАНИЋ, I место у категорији старијих разредаРад АНДРИЈАНА ТАНОВИЋ, II место у категорији старијих разредаРад КРИСТИНЕ СТАНИЋ, III место у категорији старијих разредаАНДИЈАНА ТАНОВИЋ, добитница нагадеАНДИЈАНА ТАНОВИЋ, добитница нагадеСАРА СТОЈАНОВИЋ, добитница нагадеВЕЉКО СТАНИЋ, добитник нагадеПрослва Савиндана у школи у МачкатуПрослва Савиндана у школи у МачкатуПрослва Савиндана у школи у МачкатуПрослва Савиндана у школи у МачкатуПрослва Савиндана у школи у МачкатуПрослва Савиндана у школи у МачкатуПрослва Савиндана у школи у ШљивовициПрослва Савиндана у школи у ШљивовициПрослва Савиндана у школи у Кривој РециПрослва Савиндана у школи у Кривој Реци

Новости