Помоћни сајт школе  |   Посетите нас на Фејсбуку  |   Блогови професора

Основна школа Миливоје Боровић
Знање за цео живот!

Тренутно сте овде:

Другаријада

ВАННАСТАВНЕ АКТИВНОСТИ - 01.10.2015.

Ученици издбојених одељења из Криве Реке и с Горње Шљивовице учествовали су на кампу Другаријада 3 који је организовала Фондација Новака Ђоковића. Ученици су имали прилику да учествују у различитим активностима и дружењима и стекну нова познанства, међу ученициа из Лучана, Владмираца и Ваљева. Трећа Другаријада, традиционални камп пријатељства, под слоганом "ДРУГАРСТВО БЕЗ ГРАНИЦА", ове године је организована на Златибору у одмаралишту "Сунчани брег", под покровитељством Фондације Новак Ђоковић, уз помоћ и подршку Фондације принцезе Шарлин од Монака, Општине Чајетина, Александар МН, Лавиринта...Учесници су били ученици узраста 7-10 година из издвојених мешовитих одељења Ваљева, Лучана, Владимираца и Мачката. Учествовало је 84 деце, од тога 31 дете из наше школе, из издвојених одељења Крива Река и Шљивовица.


              Другаријаду је отворио Новак Ђоковић, најбољи светски тенисер и оснивач Фондације. Заједно са својом супругом, Јеленом Ђоковић, генералном директорком Фондације Новак Ђоковић, два дана се дружио са малишанима на Златибору.


              Камп је трајао од 22.-27.9.2015. године. Кроз излете у природи, креативне радионице,предавања и спортске манифестације, малишани су имали прилику да се друже, уче и савладају нове вештине.


 

              Последњег дана Другаријаде додељене су захвалнице и дипломе њеним учесницима. Погледајте галерију фотографија са Другаријаде на Златибору.Новости