Помоћни сајт школе  |   Посетите нас на Фејсбуку  |   Блогови професора

Основна школа Миливоје Боровић
Знање за цео живот!

Тренутно сте овде:

ПРОСЛАВА ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ

ВАННАСТАВНЕ АКТИВНОСТИ - 16.10.2015.

 

 

ИЗВЕШТАЈ О АКТИВНОСТИМА У ТОКУ ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ 


Слоган овогодишње Дечије недеље је

„ПОДРШАКА ПОРОДИЦИ - НАЈБОЉА ПОДРШКА ДЕЦИ“

 

 

 


5.10.2015. – Одржана презентација ученика 8-мог разреда на ТЕМУ ДЕЧИЈА НЕДЕЉА ИО Шљивовица (Техничко и информатичко образовање, наставница Сања Крејовић)

 

 


5.10.2015. – Након одгледане презентације,ученици млађих разреда, пуштањем балона, послали су јасну поруку, да је, њихова, ДЕЧИЈА НЕДЕЉА, почела–ИО Шљивовица  (Техничко и информатичко образовање, наставница Сања Крејовић). 

05.10. 2015. Ученици нижих  разреда у Шљивовици имали су заједничку радионицу на којој су израдили пано на тему „Срећна породица“.


 


06.10.2015. У оквиру обележавања Дечје недеље ученици млађих разреда из Мачката и ИО Крива Река су у уторак 06. октобра имали крос у Кривој Реци. За најбрже дечаке и девојчице обезбеђене су биле и дипломе.


06.10.2015. Ученици нижих разреда у Шљивовици ишли су у шетњу природом.06.10.2015.  На часу физичког васпитања у школи на Горњој Шљивовици реализована је активност „ Трчимо стазом лишћа у облику срца“ коју су ученици самостално и по својој идеји осмислили и реализовали. 

У среду 07.октобра у матичној школи је одржан маскембал за ученике млађих разреда. За најлепше маске обезбеђене су биле и дипломе. 

7.10.2015. Креативна радионица у ИО Шљивовица прављење рамова за породичне фотографије.8.10.2015. За ученике виших разреда представници социјалне службе из Чајетине одржали су предавање на тему „Породица“ у ИО Шљивовица, а ученици седмог разреда у Шљивовици урадили су пано поводом Дечје недеље, а тема је била руска песма "Дом".8.10.2015. Психолог школе одржао је радионице у другом и четвртом разреду на тему „Дечја права, одговорности“ и „Дрво дечјих права“ у матичној школи.

 

 

 

09.10.2015. Ученици млађих разреда матичне школе су ишли на излет у Отворени музеј у Сирогојно. При том су још посетили и оближњу школу и посебно њен кутак „стару учионицу“.

 

09.10.2015. Одржана је приредба поводом обележавања Дана школе у ИО Шљивовиц. Припремљен је пригодан програм у коме су учешће узели ученици нижих и виших разреда. Приредби су присуствовали малишани из вртића, родитељи ученика, васпитачи, наставници. Током  Дечије недеље, ученици нижих разреда у Шљивовици су заједно са својим учитељицама прикупљали шипурке за чај, намењен за школску кухињу.Током Дечије недеље, ученици нижих разреда у Шљивовици су заједно са својим учитељицама прикупљали шипурке за чај, намењен за школску кухињу.10.10.2015. У оквиру Дечије недеље у школи на Горњој Шљивовици обележен Дан школе пригодним програмом (песмом и рецитацијама ученика са одговарајућом темом везаномза за школу и породицу).10.10.2015. У матичној школи је обележен Дан школе пригодним рецитацијама, драмским текстовима и песмама уз пратњу музичких инструмената. Прослави су присуствовали ученици, њихови родитељи и наставници.10.10.2015. Oдржан турнир у фудбалу за дечаке и турнир у одбојци за девојчице-Мачкат (Физичко васпитање, наставник Иван Радомировић). 

10.10.2015. Поводом затварања ДН, ученици млађих разреда су пуштањем балона послали јасну поруку, да је њихова дечија недеља завршена - Мачкат (Техничко и информатичко образовање, наставница Сања Крејовић).
Новости